Πρωταθλητές Χειμώνα οι άνδρες της Άρτεμις!

23/12/2017
ΝΕΑ



Ο σύλλογός μας μετά από 7 χρόνια λειτουργίας υποδομών, έβαλε το μεγάλο στοίχημα της λειτουργίας του αντρικού τμήματος, προκειμένου να υπάρχει η ''επόμενη μπασκετική μέρα''  για τα παιδιά του συλλόγου μας.
Η αντρική ομάδα αποτελείται κατά 90% από δημότες των Αχαρνών και παιδιά από τα τμήματα υποδομής μας. Παρά το ότι η ομάδα είναι νεοσύστατη, έχουν καταφέρει ήδη να γίνουν μια γροθιά, ομάδα με όλη την σημασία της λέξης, όπως ονειρευόμασταν όλοι.

Τα αποτελέσματα εντός παρκέ έρχονται να μας δικαιώσουν για την προσπάθειά μας.  11 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετράνε οι άνδρες μας  στο πρωτάθλημα της  Δ΄ΕΣΚΑ. 

Αναλυτικά:

ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ- ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 50 – 57
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ- ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ 71 – 41
Σ.Κ. ΑΝΟΙΞΗΣ- ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 44 – 55
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧ.- ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΜ. 75 - 70
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ- ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 38 – 46
Γ. Σ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧ.- ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 64 - 54
ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ- ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧ. 53 – 78
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧ.- Α.Σ.Ο.Χ. "ΦΟΙΒΟΣ" 76 - 34
ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨ.- ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧ.  51 – 79 
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ- ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΤ. 66 - 29 
ΑΣ ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  28 - 80


Τεράστιο παραμένει φυσικά το γηπεδικό ζήτημα, καθώς φιλοξενούμαστε στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου (ευχαριστούμε θερμά τον Αχιλλέα που μας παραχώρησε δικές του ώρες για να εξυπηρετηθούμε)  και κάποιες προπονήσεις κάνουμε ακόμα σε γήπεδα εκτός δήμου!
Το ενθαρρυντικό είναι ότι το τελευταίο διάστημα βλέπουμε σοβαρή διάθεση από την δημοτική ηγεσία να δοθεί μια λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Οι συζητήσεις που γίνονται είναι ουσιαστικές, οδηγούν σε άμεσες αποφάσεις και μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον του συλλόγου μας. 

Στην ομάδα μας λειτουργούν τμήματα :  Ανδρών – Εφήβων - Παίδων –Κορασίδων –Παμπαίδων – Προμίνι- Junior – Projunior.

Οι συναντήσεις  του Δ.Σ.  με τους γονείς και τους ανθρώπους που στηρίζουν την ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, είναι εποικοδομητικές. Προσπαθούμε όλοι μαζί  να βρούμε λύσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα μας  να λειτουργήσει άρτια, φέρνοντας τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και κάνοντάς  τον τρόπο ζωής.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι μελλοντικές δράσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.