Συνέντευξη στον 91,5 Τρίπολης (15/12/2017)

 


Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαθανασόπουλος


''Πρόκληση για μένα ο Αρκαδικός''


Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αρκαδικού έκανε ο Μάριος Δεσποτάκης. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι η τωρινή θέση της ομάδας δεν αρμόζει με την ιστορία της, χαρακτήρισε ως πρόκληση το νέο βήμα της καριέρας του, ενώ μίλησε και για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στο Ψυχικό εκτός έδρας.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο νέος κόουτς του Αρκαδικού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

 «Ο Αρκαδικός έχει ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ και η θέση που βρίσκεται αυτή την στιγμή δεν αρμόζει στην ομάδα. Σκοπός είναι να αντιστρέψουμε την κατάσταση αυτή που υπάρχει και να πετύχουμε τον στόχο». 

Για το αν αποτελεί για τον ίδιο μία πρόκληση ο Αρκαδικός και η Α2:
«Σίγουρα είναι πρόκληση. Το μπάσκετ είναι παντού το ίδιο αρκεί να πετυχαίνεις τους στόχους σου, να μπορείς να δουλεύεις απερίσπαστος και να καταφέρνεις να βγάζεις τα καλύτερα στοιχεία της ομάδας σου στο παρκέ. Αυτό είναι κάτι που ισχύει σε όλες τις κατηγορίες». 

Για τον αγώνα που ακολουθεί με το Ψυχικό: 
«Ο στόχος για την ομάδα είναι πάντα οι νίκες. Ο Αρκαδικός χρειάζεται νίκες οπότε δεν υπάρχει παιχνίδι όπου θα πάμε έχοντας κάτι διαφορετικό στο μυαλό μας. Οι νίκες για να έρθουν θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες, σωστό μπάσκετ και καλή νοοτροπία εντός και εκτός παρκέ».