ΔΑΦΝΗ - Γλαύκος 78-63

1/5/2017
ΝΕΑ





www.sportreview.gr

Με πρωταγωνιστή τον πολλά υποσχόμενο για το μέλλον Θεοδωσίου, που πέτυχε 29 πόντους, η Δάφνη Δαφνίου για την 27η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ εθνικής μπάσκετ ανδρών, επικράτησε άνετα εντός έδρας στο «Χρήστος Αγγουράκης», με σκορ 78-63 του Γλαύκου, που έχασε από νωρίς τον Λιούρδη, ο οποίος σε μια διεκδίκηση της μπάλας στην πρώτη περίοδο, προσγειώθηκε απότομα, με το πόδι του να τραυματίζεται σοβαρά και να τίθεται εκτός, για το υπόλοιπο του αγώνα.




Η ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη επέβαλε από την αρχή τον έλεγχο του ρυθμού στο παιχνίδι και οδηγήθηκε εύκολα στο 21ο  ροζ φύλλο αγώνα για φέτος, με τους «Αχαιούς» να μην προβάλουν καμία αντίσταση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα στην Τρίτη περίοδο η διαφορά είχε φτάσει στο +32 υπέρ της Δάφνης με το σκορ να βρίσκεται  στο 67-35 σε εκείνο το σημείο, με τον ρυθμό να κατεβαίνει στην συνέχεια, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τον Μάριο Δεσποτάκη τα τελευταία 3 χρόνια, που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των δυτικών προαστίων. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι Χαϊδαριώτες αναμετρούνται την επόμενη Κυριακή εκτός έδρας με την Καλαμάτα και χρειάζονται άλλη μια νίκη, για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδό τους στην Β’ Εθνική μπάσκετ ανδρών.
Συνέντευξη μετά τον αγώνα έδωσε στην ιστοσελίδα μας, ο προπονητής της Δάφνης Μάριος Δεσποτάκης, ο οποίος μετά την νίκη της ομάδας του δήλωσε: « Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και τα παιδιά δουλέψανε πάρα πολύ σκληρά όλη την βδομάδα στις προπονήσεις, αλλά και σήμερα στον αγωνιστικό χώρο. Το θέλαμε, το πετύχαμε και το περιμέναμε το σημερινό ματς».
Για το τι χρειάζεται η ομάδα του, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Β’ εθνική δήλωσε: « Για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου, η ομάδα χρειάζεται στον επόμενο αγώνα το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση που δείξαμε σήμερα, αλλά και σε όλα τα προηγούμενα ματς  της φετινής σεζόν. Αν έχουμε αυτά, δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Καλαμάτα εκτός έδρας».
Ενώ τέλος για τον πρωταγωνιστή του αγώνα Γιόβαν Θεοδωσίου, αλλά και για τους παίκτες του συνολικά δήλωσε: « Ο Θεοδωσίου είναι πολύ καλός παίκτης, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά σήμερα. Σήμερα έπαιξε αυτός, στα προηγούμενα και στα επόμενα παιχνίδια κάποιος άλλος. Εμείς δεν έχουμε κάποιον που να «τραβάει» σταθερά το σκορ, γιατί όλοι οι παίκτες μας είναι καλοί και όλοι έχουν περιθώρια βελτίωσης ανεξαρτήτου ηλικίας».    


Δάφνη Δαφνίου-Γλαύκος 78-63
Δεκάλεπτα
: 23-16, 43-29, 67-39, 78-63
Διαιτητές: Κοντίλης, Ροδίτης
Δάφνη Δαφνίου (Δεσποτάκης): Μαυροειδής, Πατάτας, Ρώης 3, Θεοδοσίου 29, Κωνσταντώνης 3, Παπαδόπουλος, Γκίνης 15, Μιχόπουλος 8, Κορρές 2, Φιλιππόπουλος 4, Τσελεμπής 12, Αθανασάκης 2. 
Γλαύκος (Πολυδωρόπουλος): Βαγγέλης, Σερέτης 9, Βεργανελάκης 3, Λαμπρόπουλος 8, Αδαμόπουλος 7, Παπαβασιλόπουλος 10, Σταυράκης 4, Κάλλης 8, Παλαδινός 3, Λιούρδης 2, Αναγνωστόπουλος 9.