Στον Πανιώνιο ο Δεσποτάκης!

ΝΕΑ
30/12/2013
 Και με την βούλα Δεσποτάκης στον Πανιώνιο

Και επίσημα είναι εδώ και λίγες ώρες  νέος προπονητής του Πανιώνιου ο Μάριος Δεσποτάκης  . Ο αξιόλογος επί μια 25ετία προπονητής  επανέρχεται  στις Εθνικές κατηγορίες αλλά έχει ήδη μεγάλη  εμπειρία από τις γυναίκες (Εσπερίδες , Παγχιακός , Π. Φάληρο) ενώ φυσικά είναι και  σήμα κατατεθέν στον Απόλλωνα Σμύρνης  (Α΄ ΕΣΚΑ ανδρών) που είναι πολλά χρόνια προπονητής , έχει εξαιρετική πορεία και φυσικά  θα παραμείνει κανονικά . 
Ξεκίνησε την σεζόν στο Ίλιον (Β΄ Εθνική) αλλά παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους . Ο αντικαταστάτης του Νίκου Τόλια συμφώνησε σε όλα με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Άγγελο Ριζόγλου και την   Πέμπτη 2 Ιανουαρίου  στο Βαρίκας στις  17.00 θα έχει την επίσημη  πρώτη παρουσίαση αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα ενώ θα έχει και την επίβλεψη της ομάδας νεανίδων που προπονείται στην μεγάλη πλειοψηφία της με τις γυναίκες . 
Ο Μάριος Δεσποτάκης δήλωσε  : « Πηγαίνω σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Πανιώνιος και είμαι ικανοποιημένος γιατί υπήρξε  απόλυτη ταύτιση απόψεων , φιλοσοφίας και προοπτικής με τους υπεύθυνους. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε σε πέρας τους στόχους της ομάδας που είναι βραχυπρόθεσμα μια καλή πορεία και φυσικά η παραμονή στην Α2 αλλά κυρίως να βγάλουμε ταλέντα από τα σπλάχνα του σωματείου. Η σκληρή δουλειά είναι το βασικό συστατικό σε όλα αυτά και είμαι βέβαιος ότι μια νεανική  ομάδα σαν τον Πανιώνιο που μου ταιριάζει στην φιλοσοφία θα εναρμονιστεί απόλυτα στο μοντέλο αυτό.»