Καλή συνέχεια μάγκες!

Η 18μηνη παρουσία μου στο πάγκο της αντρικής ομάδας της ΦΕΑ, ήταν για μένα μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εμπειρία.  Ζήσαμε σπουδαίες στιγμές, πανηγυρίσαμε μια ηρωική  άνοδο και το βασικότερο, φτιάξαμε δεσμούς αληθινής φιλίας κι εκτίμησης. Ήμασταν μια ομάδα που με μηδενικό μπάτζετ καταφέραμε πολλά και σίγουρα η μεγαλύτερη επιτυχία μας  ήταν η αξιοπρέπεια, η σοβαρότητά και αδιάκοπη προσπάθεια.



Προσωπικά
περνούσα πολύ καλά με τα παιδιά, παίζαμε ωραίο μπάσκετ, υπήρχε άριστο κλίμα και φυσικά όλα αυτά ήταν μοναδικά! Δυστυχώς όμως όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν…
Οι υποχρεώσεις μου με τις γυναίκες της ΦΕΑ και την Α1 δεν μου επιτρέπουν να δουλέψω στο αντρικό όπως εγώ ξέρω και αυτό με στεναχωρεί πολύ. Επίσης  με δεδομένο ότι οι παίκτες δεν πληρώνονταν, ήταν  αδύνατον να τους έχω  καθημερινά στο γήπεδο ώστε να εφαρμόσω  100% αυτό που είχα στο μυαλό μου. Όλα αυτά μπορεί να μην κόστισαν  στην Β’ ΕΣΚΑ, όμως στην Α’ΕΣΚΑ παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο, καθώς όλες σχεδόν οι ομάδες λειτουργούν πολύ διαφορετικά…

Η απόφασή μου
να παραιτηθώ  ήταν προϊόν αρκετής σκέψης και έντονου  προβληματισμού.  Όμως πιστεύω ότι επέλεξα σωστά, πρώτα για το καλό της ομάδας και ύστερα για την προσωπική μου ηρεμία.  Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα καταφέρει να σωθεί. Ήταν και είναι θέμα χρόνου να βρει ρυθμό και  να επιστρέψει στις νίκες που θα της δώσουν την παραμονή.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως  τους παίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και την επιτροπή της ανδρικής ομάδας  (Νικολέττου, Δελεφές) και να ευχηθώ καλή συνέχεια.

Δεσποτάκης Μάριος
Basketball  Coach