Δυνατό ξεκίνημα!

Πολύ δυνατά παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος καλούμαστε να δώσουμε, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Πρεμιέρα με τις Κυπελλούχες Εσπερίδες στη Καλλιθέα, το Π. Φάληρο και τον ΔΑΣΑΛ, ενώ  ο   πρωταθλητής Αθηναϊκός έρχεται στη N.Φιλαδέλφεια τη 4η αγωνιστική. Συνέχεια με Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη και πάει λέγοντας…




Πραγματικά εκρηκτικό ξεκίνημα αν αναλογιστεί κανείς ότι είμαστε νεοφώτιστοι και σίγουρα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Παρόλα αυτά εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την κλήρωση, αφού πιστεύω ότι μια ομάδα γίνεται καλύτερη και αποκτά χαρακτήρα μόνο μέσα από μεγάλα παιχνίδια, απέναντι σε πολύ δυνατές και καταξιωμένες ομάδες!
Εμείς από τη πλευρά μας ως ΦΕΑ, έχουμε σαν στόχο να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας,  θα παλεύουμε  πάντα για τη νίκη είτε παίζουμε στην έδρα μας είτε εκτός, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθώντας να παίζουμε καλό και ελκυστικό μπάσκετ!
Βαθμολογικό στόχο δεν θέσαμε και ούτε πρόκειται να το κάνουμε. Είναι μια χρονιά που για εμάς προέχει η καθιέρωση, η οποία θα επιτευχθεί μόνο με σκληρή και αδιάκοπη δουλειά.  Άλλωστε, κατά τη γνώμη μου, όλες οι ομάδες φέτος είναι αξιόλογες, σοβαρές και σίγουρα όποιος τολμήσει να υποτιμήσει κάποια θα το πληρώσει πολύ ακριβά!
Η γενική εικόνα του Πρωταθλήματος, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο, θα είναι καλή και έχω την αίσθηση ότι  θα δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τόσο στη κορυφή όσο και στην ουρά.
Τελειώνοντας  θα ευχηθώ να υπάρχει αγωνιστικό ενδιαφέρον μέχρι και τη τελευταία Κυριακή, να εκλείψουν τα οικονομικά προβλήματα στις ομάδες και να δούμε αρκετό νέο κόσμο σε όλα τα γήπεδα!

Δεσποτάκης Μάριος
Basketball Coach