Απόλυτη επιτυχία στο Camp!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο basketball Camp στη Ν.Φιλαδέλφεια, που διεξήχθη από τις 15/6 έως 3/7 περιλαμβάνοντας δύο περιόδους. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν εντυπωσιακή, όμως ακόμα πιο εντυπωσιακά ήταν τα σχόλια τους, η ικανοποίησή τους και φυσικά το χαμόγελό τους.




Στο Camp που διοργανώσαμε, είχαμε αποφασίσει από την αρχή να μην αναλωθούμε σε κινήσεις εντυπωσιασμού για να προσελκύσουμε τα παιδιά. Θέλαμε απλά να διδάξουμε μπάσκετ, με τον καλύτερο τρόπο, με σωστή μεθοδολογία, ποιότητα και το βασικότερο, ουσία!
Έτσι λοιπόν για αρκετούς μήνες οργανώναμε τη δουλειά μας, φτιάχνοντας προπονητικά προγράμματα και μεθόδους που θα βοηθούσαν τα παιδιά να βελτιωθούν. Ήρθαμε σε επαφή με αρκετούς προπονητές μικρών ηλικιών, συμβουλευτήκαμε  10άδες dvd από την Αμερική με νέες ιδέες προπόνησης νεαρών αθλητών και τελικά πιστεύω ότι φτιάξαμε κάτι πραγματικά πολύ καλό! 

Η καλύτερη επιβεβαίωση των παραπάνω ήταν η καθημερινή βελτίωση των παιδιών, κάτι που μας γέμιζε με ικανοποίηση αφού είδαμε τη δουλειά μας να έχει αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο.
Για 9 μέρες  τα παιδιά δούλευαν ασταμάτητα πάνω στην ατομική τεχνική, στις συνεργασίες, στις  βασικές αρχές του ομαδικού παιχνιδιού, στην άμυνα και σε  πολλά ακόμα τα οποία είναι απαραίτητα για το άθλημα μας όπως ενδυνάμωση, φυσική κατάσταση κτλ.
Τη 10η μέρα έγιναν διαγωνισμοί ελευθέρων βολών και τριπόντων και φυσικά πολλά δυνατά διπλά που ευχαρίστησαν τα ίδια τα παιδιά αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του κλειστού. Οι νικητές των διαγωνισμών πήραν αναμνηστικά έπαθλα, ενώ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν πήραν αναμνηστικά διπλώματα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο καλοκαίρι για ακόμα περισσότερο μπάσκετ και διασκέδαση!

Τελειώνοντας θα ήθελα μα ευχαριστήσω  το Service Club Hyundai ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών ΜΑΖΑΡΑΚΗ και το Café   ΗΡΩΔΕΙΟ ΠΑΡΚΟ που ήταν οι χορηγοί του Camp και μας βοήθησαν πάρα πολύ με την στήριξή τους.

Δεσποτάκης Μάριος
Basketball Coach