Στην Πεύκη ο Μάριος Δεσποτάκης

9/7/2019
ΝΕΑ

basketblog.gr

Η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο έμπειρος προπονητής θα κάθεται στον πάγκο της Πεύκης στη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ συνεργάτης του θα είναι ο Μιχάλης Μερτιριάν
Ο Μάριος Δεσποστάκης θα κρατάει στα χέρια του το τιμόνι της Πεύκης στη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική. Ο έμπειρος κόουτς και ο σύλλογος τα βρήκαν σε όλα και έτσι η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Μάριος Δεσποτάκης θα είναι ο νέος προπονητής της Πεύκης και θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Δίπλα του στον πάγκο θα έχει ως συνεργάτη, ένα… παιδί της Πεύκης. Ο λόγος τον Πευκιώτη, έμπειρος γυμναστή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής, τον Μιχαήλ Μερτινιάν, για τον οποίο η Πεύκη είναι το… δεύτερο σπίτι του και η ομάδα της καρδιάς του, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πεύκης για την πρόσληψη του Μάριου Δεσποτάκη:

«Ο Α.Ο.ΠΕΥΚΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον ικανό και έμπειρο προπονητή Μάριο Δεσποτάκη.
Η απόφαση της συνεργασίας  κρίθηκε απαραίτητη, προκειμένου να αγωνιστούν και νεαροί αθλητές του Συλλόγου.
Συνεργάτης του θα είναι ο Πευκιώτης έμπειρος γυμναστής-καθηγητής φυσικής αγωγής  Μιχαήλ Μερτινιάν, ο οποίος έχει αγωνισθεί σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας .
Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους, προκειμένου να  καθιερωθεί η  ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες, όπου ανήλθε το έτος 2013.

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Α.Ο.ΠΕΥΚΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ»