Άρης Πετρ. - ΔΑΦΝΗ 83-69

ΝΕΑ
5/2/2017


Έκπληξη πρώτου μεγέθους είχαμε σήμερα το απόγευμα στην Πετρούπολη, όπου ο ουραγός Άρης Πετρούπολης, επικράτησε άνετα της πρωτοπόρου Δάφνης με 83-69!



Αναμφίβολα είναι μία τεράστια επιτυχία για την ομάδα της Πετρούπολης και μία τεράστια γκέλα για την ομάδα του κ. Δεσποτάκη, η οποία σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν επιβεβαίωσε την αδιαμφισβήτητη αγωνιστική της αξία. Με αυτή την ήττα πλέον η Δάφνη απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας την ομάδα του Ίκαρου Νέας Σμύρνης. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η αναπάντεχη ήττα θα λειτουργήσει ως “αφύπνιση”, καθώς σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν επιτρέπεται να υποτιμά κανέναν αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 8π. και σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκαν από τους “πράσινους”, οι οποίοι ήταν σε πολύ κακή ημέρα και αμυντικά και επιθετικά. Η ίδια εικόνα και στο β΄ μέρος, με τους γηπεδούχους να ξεχειλίζουν από πάθος και να φτάνουν σε μία δίκαιη νίκη, με την διαφορά να “ανοίγει” προς το τέλος του αγώνα.


Δεκάλεπτα: 24-17, 41-33, 58-52, 83-69  
Διαιτητές: Καρακωνσταντόπουλος, Αθανασόπουλος
Άρης Πετρούπολης (Παπαδόπουλος): Κεφάλας 14 (3), Δρακόπουλος 6 (1), Σταύρος 6, Κωνσταντίνου, Μπαζιώτης 15 (2), Μπούτρης 9, Κωνσταντακόπουλος, Κυρίτσης, Τασούλας, Μακρόπουλος 27, Βεντούρης 6 (2).  
Δάφνη Δαφνίου (Δεσποτάκης): Ρώης 4, Θεοδοσίου 8 (2), Κωνσταντώνης 6 (1), Παλλάντζας 11 (2), Γκίνης 7 (1), Αθανασάκης 3, Μιχόπουλος 5, Κορρές 6 (1), Φιλιππόπουλος 15, Τσελεμπής 4.