Οι συνεργάτες μου

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
2/5/2015

Η μπασκετική χρονιά ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με την ομάδα να πετυχαίνει τον αρχικό της στόχο που ήταν η άνοδος στην Α' ΕΣΚΑ και μάλιστα τερματίζοντας στη πρώτη θέση, κάτι που την απαλλάσει από τη ψυχοφθόρα διαδικασία των play offs.
 Θα ήταν παράληψη να μην αναφέρω τη συμβολή δύο συνεργατών μου σε αυτή την επιτυχία, οι οποίοι ο καθένας με τον δικό του τρόπο με βοήθησαν πάρα πολύ.


Η asistant coach Μέμη Δελώτη ήταν πολύτιμος συνεργάτης. Παρότι οι υποχρεώσεις της δεν της επέτρεπαν να είναι καθημερινά κοντά στην ομάδα, ήταν πάντα αποτελεσματική σε ότι της ζητήθηκε, ενώ παράλληλα λειτούργησε άψογα στη συνεργασία της με τους παίκτες! Της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ο καλός φίλος και από τους κορυφαίους έλληνες γυμναστές Γιώργος Καρατράντος δεν δούλεψε φέτος άμεσα στη Δάφνη. Όμως από τη προετοιμασία και γενικά όποτε χρειάστηκα τις συμβουλές του σε θέματα φυσικής κατάστασης και  δύναμης, ήταν πρόθυμος να μοιραστεί τις τεράστιες γνώσεις του και να βοηθήσει όπου μπορούσε. Συνεργάζομαι με τον Καρατράντο τα τελευταία 3 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος  γι αυτό.

Εύχομαι και στους δύο να είναι πάντα καλά και να είναι στη ζωή τους και στη δουλειά τους δημιουργικοί και δυνατοί!

Δεσποτάκης Μάριος
Basketball Coach