Χτίζεται η νέα ΑΕΚ Περιστερίου!

ΝΕΑ
3/7/2014



 

Σε τρεις  σπουδαίες μεταγραφές προχώρησε η ΑΕΚ Περιστερίου, αποκτώντας τις 19χρονες, Κατερίνα Λαγού από τον Ακάδημο Καλαμάτας ,  Ισμήνη Στρατικοπούλου από την Άμιλλα Περιστερίου και   Γκέκα Άννα από Ωρωπό. 
Η coach Ελένη Καλαϊτζάκη πιστεύει πολύ στις δυνατότητες  των νεαρών αθλητριών και θα τους δώσει σημαντικές ευκαιρίες στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ , στο πλαίσιο της προώθησης νέων παικτριών που είναι και ο στόχος της ομάδας.


Η ομάδα της ΑΕΚ επίσης  ανανέωσε την συνεργασία της με το playmaker Μουστάκα Σοφία, και τις αθλήτριες  Έλλη Αθανασίου,  Κλειώ Νικολά και Πατέλη Κατερίνα και θα ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις με την απόκτηση 2-3 παικτριών, εκτός των αξιόλογων Κελάρη και Ζουρνή που έχουν ήδη υπογράψει.


Στην ομάδα θα προωθηθούν αρκετές κορασίδες και νεανίδες, που είναι σε πολύ καλό τεχνικό επίπεδο και στόχος είναι στα επόμενα χρόνια να αποτελέσουν βασικά στελέχη της γυναικείας ομάδας.

Η νέα εποχή της ΑΕΚ Περιστερίου  έχει ήδη ξεκινήσει και η ομάδα λειτουργεί σε υγιείς βάσεις, με ανθρώπους με όραμα, που προσπαθούν για το καλύτερο καθημερινά.


Στόχος είναι καθαρά η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και ότι καλύτερο προκύψει στη πορεία του πρωταθλήματος.