Γιατί αυτό το site;

Αρκετοί αναρωτήθηκαν γιατί έφτιαξα αυτό το site. Σίγουρα κάποιοι θα θεώρησαν ότι ήθελα να διαφημίσω τον εαυτό μου και οπωσδήποτε υπάρχουν κάποιοι που θα σχολίασαν αρνητικά ή ακόμα και ειρωνικά την κίνηση μου αυτή.



Εδώ και πολλά χρόνια ένιωθα την ανάγκη να μπορώ να λέω την γνώμη μου δημόσια, να μπορώ να παίρνω θέση σε θέματα που με ενδιέφεραν ή με αφορούσαν. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να πω κάτι ή να απαντήσω σε κάτι, αλλά όμως αυτό δεν ήταν δυνατόν. Η δημιουργία αυτού του site μου ικανοποίησε αυτές τις ανάγκες και μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω τον προσωπικό μου χώρο και να μπορώ να τον διαχειρίζομαι όπως επιθυμώ.
Επίσης ήθελα να μπορούν κάποιοι άνθρωποι να εκθέτουν ελεύθερα τις απόψεις, τις ιδέες και τις σκέψεις τους. Μπασκετικά, ιατρικά, διατροφικά, οργανωτικά, δημοσιογραφικά, είναι μερικά από τα θέματα που με μεγάλη χαρά ανεβάζουμε. Σίγουρα δεν θα ασχοληθούμε με κουτσομπολιά, ίντριγκες, δυσφημήσεις κτλ. Το άθλημα που υπηρετούμε είναι τόσο ποιοτικό, που μόνο σεβασμό και αγάπη πρέπει να του δείχνουμε.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που επισκέπτονται το site μου. Ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία  και αυτό με γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση. Ο χώρος αυτός δεν είναι δημοσιογραφικός και φυσικά ούτε πρόκειται να γίνει. Είναι απλά ένας χώρος που έγινε με πολύ μεράκι, έγινε για καλό σκοπό και θα φροντίσω να έχει πάντα σοβαρότητα και ήθος.

Με εκτίμηση
Δεσποτάκης Μάριος
Προπονητής Καλαθοσφαίρισης